HOME | CONTACT | FAQ | ZOEKEN                                   aan favorieten toevoegen

Menu

Werkwijze
Toonzaalkeuken
Wij zoeken voor u
Mail een kennis
Financiering
 

Dealer

Informatie
Inlichtingenblad
Login
 

Partners

Uw advertentie hier !

 

 

 

FAQ


Waarvoor staat toonzaalkeuken.be?
toonzaalkeuken.be is een online-keukenbeurs. Hier bieden vele keukenstudio's uit het gehele land hun toonzaalkeukens aan tegen sterk verminderde prijzen. Toonzaalkeuken.be zelf verkoopt u niets.

Wat wordt er precies bedoelt met een toonzaalkeuken?
Een toonzaalkeuken is een keuken, die voor een bepaalde periode in een keukenstudio tentoongesteld wordt. Na een bepaalde periode worden deze toonzaalopstellingen te koop aangeboden (kortingen tot 75% zijn hier mogelijk). Het kan voorkomen dat een enkele keuken kleine beschadigingen heeft, vanzelfsprekend zijn de prijzen van deze modellen erop aangepast.

Hoe komt een toonzaalkeuken bij mij en wie plaatst deze keuken?
Als u een keuken gevonden heeft maakt men met de desbetreffende keukenstudio de afspraak betreffende de eventuele levering en/of plaatsing. Alle vermelde prijzen op deze site zijn exclusief levering en plaatsing.

Kan een keuken nog aangepast of uitgebreid worden?
In de meeste gevallen is het mogelijk de keuken uit te breiden of aan te passen, vraag inlichtingen bij de keukenstudio.

Bij wie moet ik mijn bestelling plaatsen?
Bij de keukenstudio waar men zijn droomkeuken heeft gevonden, deze sluit met u een verkoopovereenkomst af, toonzaalkeuken.be zelf verkoopt u niets.

Moet ik als koper toonzaalkeuken.be een commissie betalen?
Neen, toonzaalkeuken.be is voor u volledig gratis.

Levering- en montagekosten, garantie op de keuken en toestellen?
Antwoorden op deze vragen zijn te bekomen bij de desbetreffende keukenstudio.

Kan ik vragen mij op de hoogte te brengen mocht er een bepaald model of maatvoering van een keuken in de aanbieding komen?
Ja, dit is mogelijk. Hiervoor moet men het invulblad op de site zo goed mogelijk invullen, voordat een soortgelijke keuken op de site wordt geplaatst stellen wij deze keuken eerst per email aan u voor.

Web design door Security-Design | 2005 toonzaalkeuken.be

disclaimer